Over ons

Benieuwd naar onze trainingen?

Wij zijn opleider, examinator en adviseur in de energiedistributie voor de veiligheidsopleidingen BEI en VIAG.

Als kwaliteitsopleider helpen wij jouw medewerkers om de volgende stap te zetten. Wij geloven dat wanneer een deelnemer bij ons de deur uitstapt hij zelfstandiger is met een grotere kans op de arbeidsmarkt. Daarbij vinden wij het ontzettend belangrijk om veiligheidsbewustzijn mee te geven. Wij hebben niet de ambitie om de grootste opleider te worden, maar willen graag jouw maatwerkopleider blijven. We kijken samen naar een passende en waardevolle opleiding.  Ons doel is om bij te dragen aan het verminderen van het aantal Het aantal ongevallen, incidenten en storingsminuten.

Momenteel is er een tekort aan gekwalificeerd personeel. Technische veiligheidstrainingen zijn van groot belang om nieuwe kandidaten de risico’s en gevaren bij te brengen in het vakgebied. Aangezien er in Nederland jaarlijks nog veel ongelukken gebeuren, zijn onze trainingen theoretisch als praktisch ingesteld. Waarbij een groot gedeelte van de cursus om veiligheid draait. Wij sturen alleen kandidaten het werkveld in wanneer zij er klaar voor zijn.

“ik vind het zelf erg leuk om mensen te begeleiden en een stap verder te helpen. Dit heb ik eigenlijk altijd al gehad.”

Okko Riensema

Wij vinden het oprecht leuk om mensen vooruit te helpen, te coachen en te begeleiden. Dit blijft vaak niet alleen bij het geven van een training. Wij kijken juist naar hoe wij jou nog verder kunnen ontzorgen. Bijvoorbeeld door alle certificaten up-to-date te houden. Ook werken wij met deelnemers op ieder niveau. Dit maakt iedere dag anders. Daarom kijken wij eerst naar de groep die voor ons staat en passen wij daar onze lessen op aan. Wanneer wij met veel plezier voor een groep staan, geloven wij dat onze lessen met plezier te volgen zijn. 

Benieuwd naar onze trainingen?